Bosch wasmachine doet niks meer

13.10.2019
Auteur: Lennie

Jan Algemeen beantwoorder Moderator Geregistreerd op Berichten: Staat de kraan open?

In het ergste geval is de motor van de pomp defect. De kans is dan groot dat uw printplaat kapot is. Je gelijk halen kan soms flink tegenvallen. Haal het bovenblad van de machine door 2 of 3 schroeven aan de achterkant van het bovenblad los te schroeven. Edit, ik heb er nl ook een en als ik het andersom doe dan doet hij het niet. Puk op 10 Maart ,   Na 5 tot 10 min niet getimed de machine uit te hebben kan de deur weer open.

Als je met deze tips het probleem niet op kunt lossen, ligt de oorzaak in de wasmachine zelf.

Puk op 10 Maartdan zet je 'spanning' op je wasmachine. Anders misschien alleen water weg laten pompen en dan nog een keer proberen deur te openen.

Als de schakelaar van de deur defect is kan het zijn dat uw wasmachine niet meer centrifugeert of helemaal niet meer werkt. Aan trekken, Hulp inschakelen van een echte professional, bosch wasmachine doet niks meer. De monteur kijkt met je mee via skype of Facetime.

Alvast bedankt.
  • De trommel van de wasmachine draait niet meer Heeft u ook een stinkende wasmachine Miele wasmachine geeft storing Wasmachine maakt heel veel lawaai. Is je probleem niet opgelost met bovenstaande tips?
  • Electrolux Electrolux wasdroger doet niets meer, gaat niet meer aan. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Nieuwste model. Puk op 12 Maart , Vandaag heb ik printkaard eruit gehaald en een verbrande transistor ofzoiets gevonden. Schroef links en rechts bovenaan het bedieningspaneel 4 schroeven los. Je gelijk halen kan soms flink tegenvallen. Pak de wateropvangtank uit de machine, en maak de 3 schroefje los die tevoorschijn komen.

  • Afhankelijk van de aard van je klacht kan dat bijvoorbeeld met een Brief op maat of persoonlijke Bemiddeling. Veelgestelde vragen over wasmachines.
  • Janavg Specialist Witgoed Geregistreerd op Berichten: De reparatie geld voor o.

Misschien even een foto van de print, met evt. Sluiting bosch wasmachine doet niks meer de deur. Controleer of u de deur in de gesloten positie kunt horen klikken. Bel direct:   - morgen al een monteur in huis. Draai ik de knop terug en dan naar het programma dan wel.

Vandaag heb ik printkaart eruit gehaald en een verbrande transistor gevonden.

Wasmachine werkt niet

Het teveel betaalde geld krijgt u vervolgens terug op uw rekening. Het is de moeite waard om te zien of dit het geval is. Henny Specialist Witgoed Geregistreerd op Berichten:

Quote: Vandaag heb ik printkaart eruit gehaald en een verbrande transistor gevonden. Wij zijn u met wasmachine reparatie graag van dienst. Related posts.

Opties en functies op een wasmachine. Indien dit onderdeel dan ook niet vervangen slachtoffer huiselijk geweld helpen, dan kan de stuurprint wederom defect raken.

Ontkalker voor je koffiezetter

Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt. Optie 2: Staat hij in de badkamer? Sommige zijn van creatieve klussers. Binnen 10 minuten weet de monteur de oplossing.

Pap zegt; Kijk in je meterkast naar je aardlekschakelaars, is er toevallig 1 uitgeschakeld! Een wasmachine geeft vaak met een storingsnummer aan wat er mis is. Wassen Wastips. Van oudere wasmachines zijn lagers en de motor vaker bosch wasmachine doet niks meer probleem. De reden kan zijn dat uw wasmachine oververhit is. Hoe haal ik de printplaat los. Verpak de printplaat in hoe oud wordt een wespspin stevige doos die ik ook weer kan gebruiken om de printplaat naar u terug te sturen?

Die maakt het goed !

Onze ervaren monteurs kennen van veel wasmachinemerken en types de zwakke punten. Er zijn wasmachines die zijn echter zeldzaam , die in het controlepaneel een speciale zekering hebben voor de deurschakelaar. Of staat er geen stroom op het stopcontact.

Binnen 10 minuten weet de monteur de oplossing? Storingsmeldingen Wasmachine werkt niet Lawaai of vreemde geluiden Water wordt niet afgepompt Lekkage Overige problemen Zelf repareren Probleem niet opgelost. Problemen na een aankoop.

 Ontdek ook...