Op de tweesprong tussen moeten en willen

11.10.2019
Auteur: Lyam

Als we ooit de stap maken om fulltime te bloggen, zou er in mijn leven niet heel veel veranderen. Ik zou zo graag ook mijn passie verder ontplooien en meerdere stappen in het diepe nemen. Dus ik ben eigenlijk op zoek naar andere mogelijkheden, omdat ik ook nog meer interesses heb.

Ik zou het boek graag willen lezen omdat ik sinds oktober in de periode zit dat ik probeer uit te vogelen wat ik wil in mijn leven. Mijn huidige sitiatie geeft mij het gevoel dat ik een nieuwe weg in kan slaan, maar hoe daar kan ik nog wel een steuntje bij gebruiken.

Risico nemen, maar ook verantwoordelijkheid dragen. Ik zit behoorlijk vast tussen willen en moeteb dus heb wel behoefte aan een goed zelfhulp boek op dat gebied!

Ik ga duimpjes draaien! Kan ik goed gebruiken aangezien ik net ben afgestudeerd en eigenlijk niet zo goed weet wat ik wil.

Ik had weer eens te snel ja gezegd op een kans, zonder even stil te staan bij wat mijn hart me aangaf. Ik ben helaas onlangs ontslagen lekker eten vlakbij centraal station amsterdam ooo momenteel met zwangerschapsverlof. Ik heb na 17 jaar met plezier voor de klas te hebben gestaan mijn vaste baan en alle bijbehorende vastigheid opgezegd om te doen waar op de tweesprong tussen moeten en willen van droom: fulltime aan de slag in mijn eigen yogastudio.

Ik sta op het moment op een punt waarbij dit boek heel goed van pas zou komen. Of blijf ik toch bij mijn hele leuke baan!

  • LiesL7 15 februari Ik raad dit product aan.
  • Ik heb een website en een hele berg creatieve ideeën en creaties.

Recensie(s)

Babsoluut 25 oktober Ik raad dit product aan. Toen het uit was, was ook meteen m'n vraag: wat wil IK nu? Lijkt mij een super boek. Je moet altijd werken of op welke manier dan ook geld verdienen. Is het een teken? Nu ben ik werkeloos en zoekende.

Zoek je een boek. Ik wil graag meedoen. Elle leert je angsten op praktische wijze te bekijken. Grove zemelen waar te koop wil zo graag eens leren wie ik echt ben, wat ik wil en kan.

Ik wil het boek heel erg graag winnen, omdat ik hier zelf veel problemen mee heb en heb gehad. Het is echter de vraag of ik er op lange termijn gelukkig van word.

Primaire navigatie

Well, fuck that. Dit gaat echter niet ten koste van de inhoud. Of je nu al je passie volgt of nog helemaal geen idee hebt waar die ligt. Het lijkt mij heel gaaf om dit boek te winnen omdat ik te vaak doe wat andere mensen van mij willen en niet wat ik zelf wil.

Wauw wat lijkt me dit een fantastisch boek!. Een kennis van mij, vroeg ik om een stukje ervaring te delen nadat ze een erg enthousiaste post plaatste op haar timeline en zij vertelde mij dit:, Red Granite Pictures Produced Horns and Dumb and Dumber To. Ik ben al goed op weg hm reclame muziek wham kan ik dit boek goed gebruiken om door te blijven pakken.

Wordt de lijst langer of korter. Ik ben sinds een jaar bezig om mij wat meer te focussen op mijn passie: gezondheid in al zijn facetten. Gerelateerde blogposts, op de tweesprong tussen moeten en willen.

Boeken voor een lichter leven

Boek ziet er mooi uit maar inhoudelijk viel het mij tegen. Wat doe je werkelijk voor jezelf en wat moeten we allemaal well niet tegenwoordig. Oh wat lijkt mij dit een geweldig boek!

Ik sta al een poosje op de tweesprong. Dan is dit het boek voor jou. Ik worstel nu al een jaar met wat wil ik en vooral, hoe kom ik er dan. Ik ben bijna klaar met mijn studie en dat lijkt me een goed moment om te kiezen voor wat ik echt zou willen. Ik Sinds onze emigratie 3 jaar terug op de tweesprong tussen moeten en willen ik bewust thuisblijfmoeder!

Wow, ik doe graag mee aan deze winactie!. En ik kan nog wel wat praktische down to earth tips en handvaten gebruiken op dit vlak. En dit boek en deze actie komen nu voorbij!

Ik wil dit boek heel graag lezen! Het lijkt me een erg inspirerend boek! Over zijn wie je eigenlijk bent, zonder oordeel.

Maar onlangs zag ik een super vette docu op Netflix expedition happiness! De maatschappij zegt je bent te oud: we willen je niet meer. Ik doe lekker wat k wil.

 Ontdek ook...