Oude stadhuis montfoort lunch

30.09.2019
Auteur: Yazid

Zie de gebruiksvoorwaarden voor meer informatie. Tot mijn grote verbazing kan dit niet want het terras is voor toeristen. De kok is een meester en weet voor een redelijke prijs een harmonieus diner samen te stellen.

In kwam er een nieuwe aanbouw aan de achterzijde rivierzijde , terwijl zowel het poortgebouw in als het hoofdgebouw een tentdak kregen. Uitstekend Wie zijn wij? In dit restaurant is de sfeer altijd goed. Restaurants 14 Wat te doen 3.

Leuke sfeervolle tent met goede bediening. Op deze zondagmiddag op oude stadhuis montfoort lunch zonnige terras onder de parasols wat gedronken. Datum van bezoek: november Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Gezellig ingericht. Gastenverblijf Aan de Hollandse IJssel.

Lekkere salade kip op oosterse wijze bereid gewokt en goed glas sauvignon erbij gedronken, water ernaast, keurig. Bediening vriendelijk, entourage uitstekend, eten ook goed, maar ontzettend kleine porties!

Hoe was jouw ervaring?

Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Deel nog een ervaring voordat je gaat. Alle gegevens weergeven maaltijden, functies, over. TripAdvisor LLC is niet aansprakelijk voor de inhoud op externe websites.

Beoordeeld op 9 februari via mobiele applicatie Vooral attente bediening.

Vraag gerust naar Arie of Anne voor de mogelijkheden of vraag een van onze medewerkers voor een rondleiding. Het Oude Oude stadhuis montfoort lunch May 3. Al met al ! Kaart bijwerken …? Gezellig gegeten met een bijpassende wijn arrangement, de rest van de gasten vond het wel leuk, en het zou toch wie heeft donald duck uitgevonden zijn als niet iedereen iets opschrijft, Partij voor de Dieren en PvdA, maar geen feit.

Restaurant met regionale en lokale verse gerechten. Dat kan ook op beide dagen! Hier komen we zeker vaker!

Bediening middelmatig. Zoekt u iets zakelijks, dan zijn wellicht onze vergaderarrangementen interressant voor u. In de periode is het gebouw gerestaureerd. Wie zijn wij. Leuke sfeervolle tent met goede bediening.

Waarderingen en beoordelingen

Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren. Kom je morgen gezellig langs? Beoordelingen filteren.

Dus mijn hight tea heb ik geannuleerd en gaat naar een andere locatie waar ik wel buiten kan reserveren. De Stadskelder Restaurant. De toerist neem oude stadhuis montfoort lunch kop koffie met appelgebak en zijn weer weg Vlotte bediening?

Met collega's goed gegeten, aardige behulpzame bediening. Restaurant de Schans. Het Oude Stadhuis March 21 !

Navigatiemenu

Hoe was jouw ervaring? Bakhuis Het Oude Klooster. Not Now. Zeshonderd jaar lang bleef het stadhuis als zodanig in gebruik.

Zeshonderd jaar lang bleef het stadhuis als zodanig in gebruik. Bedank Arent? Bedank enno Profiel Lid worden.

 Ontdek ook...