Zelf kerstkaarten maken voorbeelden

13.07.2019
Auteur: Najima

Mijn complimenten voor de originele ideeën! Mariëlle op 12 november pm. Dat kan wel wat origineler en leuker.

Schiemons op 3 november pm Waar kun je die ronde stempel kopen waarop staat: christmas post? Home Kerstkaarten Voorbeelden en inspiratie voor kerstkaarten. Daarna werk je het kaartje af volgens voorbeeld. Je kunt alle kanten op met een foto kerstkaart. Ik ga voor kerstkaarten die zo simpel om te maken zijn, dat je ze binnen een kwartiertje af kunt hebben. Als er een pictogram staat kun je daar ook op klikken. Voorbeeld menukaart kerstdiner Het kerstdiner is vaak niet zomaar een etentje.

Alexandra op 22 november pm. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt. Toch wil je wel graag van je laten horen, zelf kerstkaarten maken voorbeelden. We geven je graag wat inspiratie met onderstaande drie tekstjes voor op je kerstkaart.

Eerst teken je een kerstboompje met potlood.

  • Home Kerstkaarten Voorbeelden en inspiratie voor kerstkaarten.
  • Ik weet natuurlijk niet of je hier nog op gaat reageren maar stel de vraag toch maar.

Voorbeeld kerstkaart met foto

Je weet maar nooit! Francisca op 7 december am. Toch wil je wel graag van je laten horen. Kerstkaart 2: Gatenboom Ook dit kaartje is weer erg makkelijk om te maken.

Wow … onder de indruk … dankjewel voor de leuke ideetjes!!!

  • Cancel je reactie Schrijf me in voor de wekelijkse nieuwsbrief! Geen dure tools, maar je hebt natuurlijk wel wát basisspullen nodig.
  • We wensen je een zalige kerst en een positief nieuwjaar!

Wij gebruiken christmas cookies om er zeker van te zijn dat jij deze website zo goed mogelijk beleeft. Samen zijn Gezellig rond de tafel met familie, maar bovenal: gelukkig met elkaar. Zelf kerstkaarten maken voorbeelden met potlood een kerstboompje op cardstock. Geluk in grote en in kleine dingen, een paar stukjes vellum en wat taartrondjes. Ik ga akkoord.

Ook interessante knutselwerkjes voor jou?

Home Kerstkaarten Voorbeelden en inspiratie voor kerstkaarten. Ik bedoel, ik hoef hier niet eens uit te leggen hoe je dit kaartje maakt, toch? Kies bijvoorbeeld voor één mooie grote foto zoals de kaart aan de linkerkant. Als je verder gaat gaan we ervan uit dat je dit goed vindt.

Kerstkaart 3: Papieren plankjes Dit kaartje maakte ik als n van de laatste in mijn serie. Schiemons op 3 zelf kerstkaarten maken voorbeelden pm Waar kun je die ronde stempel kopen waarop staat: christmas post. Door het sturen van kerstkaarten naar elkaar, worden familie en vrienden samengebracht.

Vond je deze kaartjes leuk? Voorbeeld kerstkaart met foto Met een foto op je kerstkaart wordt het gelijk heel persoonlijk en uniek.

Wat heb je nodig?

Kerstkaart 5: Driehoekjesboompjes Als je driehoekjes kunt knippen, heb je deze kaart zo voor elkaar! Wow … onder de indruk … dankjewel voor de leuke ideetjes!!!

Ze zien er super uit en wil er graag mee aan de slag maar dan wel met de juiste materialen! Knutselen met het thema Kerstkaart Kerstkaarten worden nog altijd veel verstuurd voor de kerst om prettige feestdagen te wensen en natuurlijk meteen een gelukkig nieuwjaar. Meer weten?

  • Dit jaar dacht ik… ik ga het iets anders aanpakken.
  • Groet Bea.
  • Francisca op 7 december am.
  • De letters gemaakt met de Dymo lettertang, de boompjes zijn geknipt uit geribbeld karton.

Terug naar het thema overzicht Ook interessante knutselwerkjes voor jou. We geven je graag wat inspiratie met onderstaande drie tekstjes voor op je kerstkaart. En in deze kaart zie je het allemaal terug Anneke op 17 november am.

De laagjes heb ik gescheurd uit wit cardstock. Schiemons op 10 november pm. Funda bergse linker rottekade in grote en in kleine dingen, maar bovenal: gelukkig met elkaar, zelf kerstkaarten maken voorbeelden.

Kerstkaarten

Als je driehoekjes kunt knippen, heb je deze kaart zo voor elkaar! Knip het uit. Kerstkaart 5: Driehoekjesboompjes Als je driehoekjes kunt knippen, heb je deze kaart zo voor elkaar!

Het kerstdiner is vaak niet zomaar een etentje. Als je nog vragen hebt, stel ze gerust in een reactie hieronder. Schrijf me in voor de wekelijkse nieuwsbrief. Ik had veel smalle restjes cardstock over en zo ontstond dit kerstboompje.

 Ontdek ook...