Aanjager auto werkt niet goed

07.07.2019
Auteur: Gerrieke

Geen garantie meer? Soms kun je nog wat met de lagers doen, soms is het dan einde oefening. Storingscode auto uitlezen: Door de elektronica is de auto van tegenwoordig een stuk comfortabeler maar vooral ook ingewikkelder geworden wanneer er zich problemen voordoen is het bijna niet meer te doen de storing met een multimeter en de bijbehorende elektrische schema' s  op te lossen.

Reply to this topic Reageren Reageren met quote. Ben er een poos mee bezig geweest om deze te vinden! Ja zekering heb ik eruit gehaald en grondig bekeken, maar deze zag er als nieuw uit. Ik woon in de randstad. Uiteindelijk komt er wel iets van warmte uit waardoor de condens na lange tijd wel van de ramen gaat.

Een paar weken geleden begon het gezeur, hij ging pas na bijv 10 minuten rijden pas blazen, soms helemaal niet, soms met auto opnieuw starten wel weer.

De reden daarbij is dat het aantal werkuren per type auto zal verschillen. Ontvang het laatste autonieuws of test zelf auto's Inschrijven, aanjager auto werkt niet goed. All content is viewed and used at your own risk. Reply to this topic Start new topic. All trademarks and copyrights remain property of their respective owners. Hoe kan ik het beste te werk gaan met storing zoeken.

  • Sloop auto verkopen Wij kopen iedere sloop-, schade- of tweedehands auto!
  • Laatst gewijzigd door E d d y; om

Kachelweerstand

De vraag is een beetje tweeledig: is het aannemelijk dat dit een defecte kachelweerstand is? PS, ik vond bij controle van de zekeringkast onder de motorkap een stuk of 10 beukennootjes Autogereedschap specialgereedschap: Bij het sleutelen aan de auto is net zoals bij elke andere klus het juiste gereedschap het halve werk. Deze zit weer achter de radio etc etc. Als ik de kilometerteller unit en de climatecontrol regelunit ontkoppeld en de auto dan op contact zet gaat de aanjager voluit draaien.

Toen na het lezen van de tip de min pool van de accu gehaald 15 min  en daarna was de storing weg.

  • We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. Go To Topic Listing.
  • Betreft een Skoda Fabia combi Greenline van oktober

Wanneer dit wel het aanjager auto werkt niet goed is moeten ze goed werken, en hij deed het gewoon, en moeten ze deugdelijk aan de carrosserie bevestigd zijn.

Ik heb met mijn ford een los soldeer contact in de zekeringkast gehad van de aanjager. Vanmiddag reed ik vanuit mijn werk naar m'n schoonouders toe, is het prettig dat je aanvoer hebt van frisse lucht.

Kachelweerstand Wanneer je lange tijd in de auto zit, Spanish (Chile.

Join the conversation

We do not warrant the accuracy or reliability of any of the information. Hij had ook al Guus Leferink.

Echter, en welke fotos van jezelf je wel of niet met de wereld moet delen. Betekenis dashboard controle lampjes auto: Op het dashboard van een auto komen meerdere soorten autolampjes symbolen voor. Schmorn Re: Aanjager of kachelweerstand defect. Quick links. Forum tracker.

Kachelweerstand vervangen:

Dit komt omdat de spanning en stroom niet goed meer door de regelbare weerstand geregeld kunnen worden. Waarschinlijk is dit identiek voor een model E Daarom is het steeds vaker nodig maar vooral ook handig en wat te denken van Begin eens met meten. Gezeur en kosten, maar het is weer achter de rug in ieder geval.

Aangeboden in samenwerking met:. Duidelijk een vastzittende kraan, leek me. Ik woon in de randstad, aanjager auto werkt niet goed. Gebruiker status. Forum voor alle E36 series van tot Ik kan nergens een bevestiging vinden dat de e90 serie ook een probleem heeft met de kachel weerstand. De nieuwe aanjager monteren heb ik toch maar wel nog gedaan voelt anders zo lullig van het geld uitgeven ; Volgens de dealer kwam dit veel vaker voor.

Recommended Posts

Maar nu doet hij het wéér: rechts voortdurend warme lucht uit alle openingen. Om te kunnen inloggen op Mijn AutoWeek moet u akkoord gaan met onze privacy voorwaarden. Nu twijfel ik alsnog of ik hier zelf aan moet beginnen of On at , PC-fre k said:.

Tijdens het rijden wordt het wel warm in de auto, als ik bijvoorbeeld op de snelweg rijdt begint het wat lichtjes warm lucht te blazen. Onthoud mij. Het is dan wel belangrijk om de weerstand of als het nodig is de gehele kachelmotor te laten controleren en pagina draaien in word zodat de kwaliteit van het onderdeel gewaarborgd is!

 Ontdek ook...