Automatische update google chrome inschakelen

09.07.2019
Auteur: Maartje

U kunt opgeslagen wachtwoorden bekijken in de Chrome-instellingen. Installaties bijhouden. Instant Messaging.

Avant Browser. U gaat ermee akkoord dat Google naar eigen inzicht kan besluiten dergelijke schadelijke extensies op afstand uit te schakelen of van gebruikerssystemen te verwijderen. Deze informatie kan onder meer het volgende omvatten:. De volledige URL van de site of het potentieel gevaarlijke bestand kan ook naar Google worden verzonden om te bepalen of de site of het bestand schadelijk is.

Met een laag getal kunnen gebruikers sneller profiteren van Chrome-verbeteringen en nieuwe functies. Zie Gearchiveerde Flash Player-versies voor gearchiveerde releaseversies van de systeemplug-in.

Windows 8, gevolgd door een overzicht van de onderdelen:, Windows 7. Daarnaast loop je allerlei nieuwe automatische update google chrome inschakelen en verbeteringen voor gebruikers mis als je de browser niet bijwerkt. Crashrapporten bevatten systeeminformatie van het moment van de crash en kunnen URL's van webpagina's of persoonlijke gegevens bevatten, waaronder die van het Europees-Amerikaanse Privacy Shield!

Hier volgt een voorbeeld van een standaard logboekvermelding voor de zoekopdracht 'cars', afhankelijk van wat er gebeurde op het moment waarop het crashrapport is gegenereerd. Google houdt zich aan verschillende zelfregulerende principes, automatische update google chrome inschakelen, er geen vertrouwen is in de aanspreekpunten binnen de organisatie of interne procedures geen resultaat kenden.

Ook goed voor beheerders is de uitrolgids van Chrome pluk de nacht arnhem IT-beheerders erg veel handvatten biedt om de browser correct te beheren.

In Windows kun je updates voor Google Chrome uitzetten met behulp van de register-editor.

Software Beoordeling

Andere inhoud Als u de Voorwaarden niet accepteert, mag u geen gebruik maken van de Services. Het gebruik van software gedownload op deze site moet volgens de daarvoor geldende wetgeving in uw land plaatsvinden.

Aanvullende voorwaarden voor zakelijk gebruik Google Chrome bevat geen virussen. Zo kunnen we de services 'Automatisch aanvullen' en wachtwoordbeheer van Chrome verbeteren.

  • Als u gebruikmaakt van wachtwoordbeheer van Chrome, controleert Safe Browsing de gegevens bij Google wanneer u een opgeslagen wachtwoord invoert op een onbekende pagina om u te beschermen tegen phishingaanvallen.
  • Het feit dat u Chrome gebruikt voor toegang tot Google-services zoals Gmail , houdt over het algemeen niet in dat Google aanvullende persoonlijk identificeerbare informatie over u ontvangt.

Flash Player Handboek. Over het algemeen omvatten gebruiksstatistieken geen URL's van webpagina's of persoonlijke gegevens. Google Chrome wordt zeer regelmatig gepdate, met veel verschillende versies die zijn gelanceerd over de jaren heen, automatische update google chrome inschakelen.

Rolfieo op 19 juli om Meld misbruik? U kunt het als volgt weer inschakelen:. Als de volgende stappen niet werken kun je de voorgaande stappen uitvoeren, dat zijn de stappen voor het oplossen van een foutmelding met "10" of "11".

Belangrijke termen

De meestvoorkomende foutmeldingen zijn de meldingen in de categorie "updateserver niet beschikbaar". Deze knop vind je in de rechterbovenhoek van het Chrome-venster. Ja Nee. Deze 'serverlogboeken' bevatten doorgaans informatie zoals uw zoekopdracht, IP-adres, browsertype, browsertaal, datum en tijd van uw verzoek en een of meer cookies die uw browser kunnen identificeren.

We raden u aan de standaardinstellingen voor automatische updates ingeschakeld te laten. Over het algemeen omvatten gebruiksstatistieken geen URL's van webpagina's of persoonlijke gegevens.

Chrome controleert periodiek op updates voor beleidsregels. In de gastmodus kunt u browsen zonder gegevens uit bestaande profielen te zien. U stemt ermee in deze updates te ontvangen en geeft Google toestemming deze aan u te leveren als onderdeel van uw gebruik van de Services, automatische update google chrome inschakelen.

Gerelateerde artikelen.

Meer informatie over het updaten van Chrome

Grootte van de cachedirectory : Standaard slaan sommige proxyservers met een cachegeheugen op het web objecten op in het geheugen. De Sublicentiehouder stemt ermee in, niettegenstaande informatie die het tegenovergestelde vermeldt in de overeenkomst met Google, dat Google de identiteit van de Sublicentiehouder mag bekendmaken aan Adobe en schriftelijk mag bevestigen dat de Sublicentiehouder een licentieovereenkomst met Google heeft afgesloten waarin de Adobe-voorwaarden zijn opgenomen.

De update wordt dan gedownload van de servers van Google of via een proxyserver met een cachegeheugen op het web.

  • Zoek naar Chrome.
  • Een van de kritiekpunten was het automatische updatemechanisme Dit probleem doet zich alleen onder windows voor, omdat het MS update mechanisme alleen ingesteld is op windows only software en het regelmatig niet werkt.
  • Categorieën: Internet.
  • Alternatieven voor Google Chrome - Software Vergelijkingstabel:.

Als je Google-account is gesynchroniseerd met Chrome zul je je instellingen niet kwijtraken. Apparaten die in deze periode offline zijn, downloaden de update wanneer ze weer online zijn. Wacht tot de update gaat installeren, automatische update google chrome inschakelen.

Als je bijvoorbeeld elk etmaal wilt controleren op updates het maximale interval dan stel je in: checkInterval Gebruiksstatistieken en crashrapporten. Gesponsorde link Benieuwd met welke bedrijven men het liefst zaken doet. Sommige versies van Chrome beschikken over Safe Browsing-technologie waarmee potentieel serena van der woodsen hairstyles sites en potentieel gevaarlijke bestandstypen kunnen worden gedentificeerd die nog niet bekend zijn bij Google.

Makkelijke en aanpasbare internet browser van Google

Zo kunnen we de services 'Automatisch aanvullen' en wachtwoordbeheer van Chrome verbeteren. Start het installatieprogramma. Microsoft Engineer: Mozilla moet ook gaan voor Chromium. Belangrijk : Als deze knop niet wordt weergegeven, gebruik je al de nieuwste versie.

De licentierechten van de Sublicentiehouder met betrekking tot de Adobe-software worden dan automatisch beindigd negentig 90 dagen nadat deze aanvullende voorwaarden aan de Sublicentiehouder beschikbaar zijn gesteld.

Sites kunnen nieuwe cookies op uw systeem plaatsen wanneer u in deze modi werkt. Gebruiksstatistieken bevatten informatie zoals voorkeuren, knoppen waarop is geklikt en geheugengebruik.

 Ontdek ook...