Fietsen langs de maas in limburg

09.10.2019
Auteur: Thalia

Meer informatie over het beheer en het onderhoud van de Nederlandse fietsknooppunten vindt u in dit artikel: Fietsen met knooppunten: soms gaat het mis. Doen in Napels: dwalen door volkswijk Quartieri Spagnoli 24 januari Tussen de fietsknooppunten , en kom je langs de 'Twee Tommen', de 'Drie Tommen' en de imposante 'Avernassetom': met een hoogte van 7,8 m en een diameter van 23 m één van de grootste grafheuvels van Haspengouw.

Best op voorhand reserveren. Wist je dat het superhandige fietsroutenetwerk waarbij je van knooppunt naar knooppunt fietst een Limburgse uitvinding is? Wij wandelen een rondje door laatstgenoemde rozentuin, waar we helaas moeten concluderen dat de rozen zo goed als uitgebloeid zijn. We hebben de "routebeschrijving" al voor je geselecteerd. Wat dacht je bijvoorbeeld van Maastricht?

Annuleren Download de app.

Arcen is een van de bekendste dorpjes van Noord-Limburg. Gesproken instructies Advertentievrij  Eigen routes delen  Onbeperkt eigen routes maken. Bij knooppunt 79 vind je het eerste terras waar u kunt genieten van de prachtige natuur. Toon knooppunten op de kaart. De Maasplassen zijn kunstmatige meren ….

De sleutels van de fietsen kan je afhalen in het café. Vervolgens doen we ons tegoed aan een ijscoupe van IJssalon Clevers. Wil je meer weten over cookies?

Wij genieten vanaf de heuvel, waarop het kasteel gebouwd is, van een adembenemend uitzicht over het Maasdal. Vrij snel rijd je parallel aan de rondweg van maaseik N78 en dan zie je dat linksaf de route verder gaat naar Naar routebeschrijving. Tijd: Lees alles over de vernieuwde copyright richtlijnen. Kies dan voor een Premium-lidmaatschap en laat alle advertenties als sneeuw voor de zon verdwijnen.

  • Wandelen over de bloeiende heide van de Posbank.
  • Kloppen de nummers van de knooppunten niet? Ook nog interessant.

Verhuur stadsdiensten, mountainbikes, plumps up pout during 'late night touch up just three months after getting fillers removed.

Toeren op een e-bike door het idyllische Vechtdal. Meld het hier. Ben je met je smartphone op pad in Fietsparadijs Limburg. Ik wil graag de nieuwsbrief van route.

Main navigation

Je vindt er veel toeristische attracties, zoals de Kasteeltuinen, Thermaalbad Arcen en de Hertog Jan brouwerij. Log in met Facebook. Bedankt voor de ideeën spontaan zin om weg te gaan!

Een attractie op zich, want dit terras aan de Maas is al meerdere keren verkozen tot beste terras van Limburg. Verberg deze melding voor 1 dag Sluiten.

Als je bij Arcen het pontje neemt de fiets- en fietsen langs de maas in limburg vanuit het centrumdan fiets je aan de overkant zo rozendorp Lottum in. Toch springen we weer op de fiets voor een tocht naar onze volgende bestemming: Thorn.

Delen Delen.

Omschrijving

Als Premium-lid krijg je geen advertenties te zien in de app en op de website en kun je ongestoord gebruik maken van alle functionaliteiten van route. Toon knooppunten op de kaart. Een goede voorbereiding… Bereid je fietstocht thuis zelf al voor met de online routeplanner. Fietsen maakt gebruik van de routeplanner van de Fietsersbond en is niet verantwoordelijk voor tussentijdse wijzigingen in het Nederlandse fietsknooppuntennetwerk.

Deel het met ze? Toch zijn wij er net op het verkeerde moment om alle rozenpracht in volle glorie te kunnen bewonderen. We hebben de "routebeschrijving" al voor je geselecteerd. Verberg deze melding voor 1 dag Sluiten. Wil je onze website graag bekijken zonder advertenties, fietsen langs de maas in limburg.

Wij houden het tijdens onze tussenstop bij een wandeling door het pittoreske centrum en een lunch op het terras van Alt Arce. Helaas hebben we ook hier geen tijd voor een rondvaart over de Maasplassen, die langs en door de stad loopt en hier in de Maas uitmondt. Het mooie Roermond is vernoemd naar de rivier de Roer, Nan Goldin en Jenny Holzer.

Arcen: toeristische parel aan de Maas

Misschien volgend jaar maar eens terug tijdens het Rozenfestival, dat om het jaar in augustus georganiseerd wordt.. Life is good! Als we een boot klaar zien liggen voor een rondvaart over de Maasplassen, is de verleiding groot om ook aan boord te stappen.

Een opvallend punt in de omgeving is …. Suggestie voor een knooppuntenroute langs de Maas: van Kessel naar Thorn via Horn en weer terug via Roermond 65 km : Heerlijk weekendje weg.

 Ontdek ook...