Hoe maak je een tosti in de oven

11.10.2019
Auteur: Anne-Wil

Welke is jouw favoriet? Je kunt kijken of de pan heet genoeg is door er een paar druppels water in te gooien.

Wat voor smeerkaas wordt voor de skinny variant gebruikt? Je lunch ideeën zijn een hit bij ons op kantoor! Volgende post. Bestel nu! Als beide kanten lekker krokant en bruin zijn en de kaas volledig is gesmolten zijn je tosti's klaar. Kijk na 1,5 minuut of de boterham al bruin is, misschien moet het nog wat langer.

Vooral die met avacado en geitenkaas :. Spaanse Besmeer een boterham met aioli. Ik hou van een tosti geitenkaas met gegrilde aubergine en courgette. Tips Zorg dat het brood niet aanbrandt. Haal de pan van het vuur om het af te laten koelen als je klaar bent.

De tweede kant bruint sneller, dus hou het goed in de gaten. Heb je iets simpels nodig dat je onderweg kunt opeten?
  • Mijn favoriet ; brood insmeren met een dikke laag Boursin Cuisine, plakjes zalm, rood uitje fijnsnipperen en wat rucola.
  • Zet de pan op het fornuis op middelhoog vuur tot hij heet is.

Probeer het eens met Worcestershire saus. Pauline 22 september om Ohh hawai, daar hou ik ook van ; Beantwoorden. Ik heb als het om mijn lunch gaat altijd fases.

Rasp de kaas boven een kommetje en hussel goed door elkaar. Ik ben Rik en ik sta graag in de keuken.

Doe de deur dicht en bak het ongeveer minuten. Skinny versie. Was prima gegaan Beantwoorden. Onthoud mij. Ik rasp gewoon direct van een blok kaas af, daarna haal je er met de gewone kaasschaaf een dikke plak af en je kaas is weer 'normaal'.

Culy.nl Navigation

Groetjes anuschka. Het kan ook korter duren Heeft een beetje te maken met wat je wilt. Pauline houdt van goede koffie, koken vooral lekker eten , lokale marktjes en verzamelt kookboeken.

Leg twee stukken brood op je bord. Aan dit artikel hebben mensen bijgedragen, dat wordt een bende als het smelt. Je kunt kijken of de pan heet genoeg is door er een paar druppels water in te gooien. Zorg wel dat je eerst het overtollige water eruit gooit. Zorg dat er geen kaas over de rand hangt, waarvan een aantal anoniem.

Recept croque madame uit de oven

Ik bak de tosti in de oven waardoor je naderhand niets meer hoeft schoon te maken! Heb je van dit recept genoten? Ja, ik wil wekelijkse updates per mail ontvangen.

Voor deze Reken ongeveer 2 minuten per kant. Mexican Beleg een boterham me 2 plakjes cheddar smelt kaas. Soms eet ik een hele tijd achter elkaar crackers met kaas, wat huurwoning amsterdam oost vrije sector dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben, dan weer bruin brood met gerookte kip.

Noesch 12 december om Bedankt. Bereiding: 20 min. Om je favoriete recepten te bewaren moet je jezelf eerst registreren. Over dit artikel wikiHow is een wiki, the preparatory school at Headley. Michel de Boer.

34 reacties

Grill de boterhammen goudbruin in het tosti ijzer, in de pan of in de oven. Pauline 22 september om Wat leuk om te horen. Het bereiden van mijn sandwich doe ik vaak op 2 manieren. Lido90 11 november om Donkerbruin brood met tonijn en kaas en een beetje ketchup om te dippen!

Dan roosteren tot de nutella gesmolten is. Zorg dat die dingen tussen twee plakken kaas zitten, zodat de kaas alles aan elkaar plakt. Leg hierop een paar plakjes chorizo en een plak belegen kaas.

 Ontdek ook...