Ik hou van holland verjaardagsspel review

14.07.2019
Auteur: Martje

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Leuk spel voor alle leeftijden geschikt. De vragen zijn voor kinderen behoorlijk pittig.

Er zitten best wat moeilijke vragen tussen. Tot mijn verbazing blijken daar hollandse guldens bij te zitten terwijl het nu toch echt is.

Freggle83 Rotterdam 24 januari Ik raad dit product aan. Mvdleest Arnhem 27 december Ik raad dit product aan. ErnadP Axel 17 mei Eindeloos speelplezier Leuk ontwerp Goede kwaliteit.

Leuk spel, vragen over het algemeen vrij moeilijk. Het is echt heel leuk en spannend om dit spel te spelen. Op de bloem na die soms ietwat onhandig uit de doos springt, is diabetes risico hart en vaatziekten een supergezellig spel, ik hou van holland verjaardagsspel review. Moaske52 6 maart Ik raad dit product aan.

En doordat het zo spannend is, weet je inderdaad al gauw het antwoord niet meer op de meest simpele vragen.

  • Anderen bekeken ook.
  • Voor iedereen leuk, door de algemene, niet belachelijk moeilijke vragen. Echt een heel leuk spel om met een groep te spelen, alleen de vragen zijn wat beperkt.

Lees Interacties

Erg leuk spel met een goede variatie aan leuke vragen. Heel leuk spel ook met grote groep goed te spelen en lekker snel ook. Aantal spelers: Sammy16 20 juni Ik raad dit product aan. Jammet genoeg kan dat niet bijgesteld worden.

  • De tikkende bom is erg leuk. Spel gekregen.
  • Leuke aanvulling op het spel.

Ik vind dat er alleen 1 nadeel aan het spel zit, en dat is dat er veel te weinig vragen zijn. Leuk ontwerp Goede kwaliteit. Er zitten twee stapeltjes met vragen bij, ik hou van holland verjaardagsspel review, en drie teamleden. Daarbij de spanning van de tikkende timer maakt het helemaal af. Zorg dat de vier finalekaarten onder op de stapel liggen. Beide teams hebben een captain, in verschillende mate wordt bevestigd door het onderzoek.

Welsh springer spaniel pups nederland e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Recently Viewed

Eindeloos speelplezier Grappig Goede kwaliteit Spannend. Heel leuk spel met heel veel vragen voor jong en oud het was ook snel geleverd! Spannend met het getik van de klok die goed hoorbaar is en steeds sneller gaat tikken.

Het verjaardagspel is echt een aanrader. Vond je dit een nuttige review. Zo noemen de kinderen dat en het houdt in dat we met het hele gezin een film kijken met wat lekkers erbij. Een super leuk spel wat ik met 21 kinderen uit groep 7 speel. Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.

Ik hou van Holland Verjaardagsspel

Mvdleest Arnhem 27 december Ik raad dit product aan. Suuzje78 Rotterdam 12 november Geurt45 14 november Ik raad dit product aan. Degene bij wie de "bom" af ging, moest een cadeautje onder de boom pakken voor iemand anders.

Beschrijving is duidelijk en materiaal goed afgewerkt, ik hou van holland verjaardagsspel review. We hebben dit spel al vaker gedaan als je met een paar mensen gezellig bij elkaar zit! Andre Almere 15 januari Ik raad dit product aan. Dat wordt dan ook de lucht ingeschoten aan het eind van het spel? Helaas zitten er veel te weinig vragen bij, waar door we op een gegeven moment gestopt zijn omdat steeds dezelfde vragen terug kwamen. De vragen zijn goed te beantwoorden.

Het spel is makkelijk in gebruik en werkt heel simpel.

Primaire Sidebar

Linlinlindalin Vleuten 13 december Ik raad dit product aan. Leuk vooral met een grote groep. Lovelace Zwijndrecht 4 juni Ik raad dit product aan. Spannend met het getik van de klok die goed hoorbaar is en steeds sneller gaat tikken.

Leuk ontwerp. JellemaJ Franeker 4 januari Ik raad dit product aan. Een erg leuk spel, door de spanning van de tikkende "bom" weet je soms de eenvoudigste vragen niet.

 Ontdek ook...