Openingstijden apotheek centrum bergen op zoom

11.10.2019
Auteur: Thecla

Inschrijven nieuwsbrief. Medicijnen Hulpmiddelen Zelfzorg. Wij bewaken het overzicht en overleggen regelmatig met uw huisarts om uw behandeling goed af te stemmen.

Medicijnen Herhaalmedicijnen bestellen Afhalen en bezorgen Kosten en vergoedingen Preferentiebeleid Gebruik en advies Medicijnen mee op reis Spieken in het medicijnkastje Etikettenles Tips en feiten. De medewerkers van de apotheek adviseren u over uw medicijnen. Neem dan contact met ons op. Uiteraard wordt u ook geholpen voor andere recepten en de verkoop van zelfzorgmiddelen.

De poliklinische apotheek is 24 uur per dag open. Is iets onduidelijk of krijgt u last van bijwerkingen?

Pijnklachten Vaccinaties. In het geval dat de medewerkers van de apotheek uw gegevens niet in kunnen zien, zullen zij u vragen om een actueel medicatieoverzicht. Daarnaast maken wij uw medicijnen klaar en controleren of deze medicijnen passen bij uw persoonlijke gezondheidssituatie.

Uiteraard ontvangt u bij de medicatie een bijsluiter met informatie over de eventuele bijwerkingen. Uw medicijnen thuis openingstijden apotheek centrum bergen op zoom bezorgen! Inschrijven nieuwsbrief.

  • Met de meeste overige apotheken in de omgeving heeft de apotheek een elektronische koppeling. De poliklinische apotheek is tevens dienstapotheek voor de regio.
  • Na afleveren van ieder recept wordt uw eigen apotheek daarvan op de hoogte gesteld zodat uw farmaceutisch dossier compleet blijft.

Adres en contact

Dit komt uw gezondheid ten goede. Ontdek onze services. In het geval dat de medewerkers van de apotheek uw gegevens niet in kunnen zien, zullen zij u vragen om een actueel medicatieoverzicht. Wij bewaken het overzicht en overleggen regelmatig met uw huisarts om uw behandeling goed af te stemmen.

Download deze pagina als pdf. Patiëntenfolders poli-apotheek Bergen op Zoom.

Zij informeren u over wat u van uw medicatie kunt verwachten en hoe u deze het beste kunt innemen of gebruiken.

Mocht u een opmerking hebben over de service en dienstverlening, dan kunt u uw reactie sturen naar de poliklinische apotheek Roosendaal via apotheker politheekroosendaal. Altijd bij de hand. Dit kunt u gratis verkrijgen bij uw eigen apotheek, openingstijden apotheek centrum bergen op zoom.

Medisch Centrum De Poort

De medewerkers van de apotheek adviseren u over uw medicijnen. Bij een gepland ontslag overlegt de assistente van de ziekenhuisapotheek op de afdeling met u of u uw medicatie wilt ophalen bij de poliklinische apotheek. Medicijnen gebruiken kan best ingewikkeld zijn. Mocht u om privacyredenen niet willen dat uw gegevens worden doorgegeven, dan kunt u dit aangeven bij de medewerker.

Is iets onduidelijk of krijgt u last van bijwerkingen, openingstijden apotheek centrum bergen op zoom. Middelen die niet op voorraad zijn, kunnen worden besteld! Zo zorgen wij ervoor dat u precies weet hoeveel medicijnen u moet nemen, op welke manier en op welk moment? In het geval dat de medewerkers van de apotheek uw gegevens niet in kunnen zien, zullen zij u vragen om een actueel medicatieoverzicht.

Terug naar overzicht U bevindt zich hier: Home Specialismen en afdelingen Apotheek.

Openingstijden

Zwangerschap en kinderwens Zwangerschap Kinderwens Zwangerschap voorkomen Ongewenst zwanger. Apotheek Lees voor. Pijn en pijnstilling Oorpijn Keelpijn Spier en gewrichtspijn Hoofdpijn.

De apotheek weet precies wat elk middel doet, wat de bijwerkingen zijn en hoe verschillende medicijnen elkaar kunnen beïnvloeden. Ouder worden De overgang Dementie Ouderdomsvlekken Medicijnen combineren.

Medicijnen Hulpmiddelen Zelfzorg. Ook dient u er rekening mee te houden dat er buiten kantooruren en op zondag een diensttoeslag wordt geheven. Wel wordt u dringend verzocht om 's avonds, 's nachts en in het weekeinde alleen naar de apotheek te komen als het echt niet tot de volgende werkdag kan wachten. Wij helpen u graag verder. Is iets onduidelijk of krijgt u last van bijwerkingen.

De medewerkers van de apotheek adviseren u over uw openingstijden apotheek centrum bergen op zoom. Uiteraard wordt u ludovico einaudi nuvole bianche pdf geholpen voor andere recepten en de verkoop van zelfzorgmiddelen.

Openingstijden BENU Apotheek Warande Pastoor

Contactgegevens Bergen op Zoom Telefoon - 77 40 na Mocht u om privacyredenen niet willen dat uw gegevens worden doorgegeven, dan kunt u dit aangeven bij de medewerker. De nacht- en weekenddiensten zijn vooral bedoeld voor spoedrecepten van de dienstdoende arts.

Patintenfolders poli-apotheek Bergen op Zoom. Services Herhaalmedicijnen Heeft u een herhaalrecept. Download deze pagina als pdf! Druk deze pagina af.

 Ontdek ook...