Philips smart tv apps installeren

14.07.2019
Auteur: Willard

Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen. Selecteer een app in de store en druk op de OK knop op de afstandsbediening van de TV.

Gerelateerde artikelen:. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen. Ook kan het aanbod verschillen tussen televisies die in een ander jaar zijn uitgebracht of die een ander smart-tv-systeem  hebben. Opmerking: De Google Play Store is per standaard het eerste icoon. Smart-tv Smart-tv kopen: waar let je op?

Dat kan soms gevolgen hebben voor het aanbod aan apps! Situatie De TV werkt op een Android-besturingssysteem! Lcd-Led en oled. De verschillen tussen smart-tv's Voorkom een miskoop Met onze test zie je in n oogopslag welke tv's goed zijn.

Om een app te starten highlight philips smart tv apps installeren met de afstandsbediening en druk op de OK knop.

  • De grote tv-merken zoals Samsung, LG en Panasonic hebben allemaal een eigen smart-tv-systeem.
  • Elk tv-merk anders Geen garanties Overzicht van merken en apps.

Philips Smart TV apps

Welke apps heeft je smart tv? Artikelen binnen Koopadvies Alle artikelen. App Installatie Wanneer u in de google play store bent, gebruik de pijltjes toetsen op de afstandsbediening om te browsen door de apps per categorie of gebruik de zoek functie om een specifieke app te vinden.

Elk tv-merk anders Geen garanties Overzicht van merken en apps. Dat wil zeggen: óf en hoelang apps blijven werken is onduidelijk. Smart-tv Smart-tv kopen: waar let je op? De verschillen tussen smart-tv's.

Klik hier voor handleidingen, maar je krijgt geen garantie op de apps. Merken Een goed merk televisie. Fabrikanten pronken graag met hun slimme tv's, software en meer voor deze TV. Frequentie: Hz en meer? Kies je inlogmethode.

Veelgestelde vragen

Elk tv-merk anders De grote tv-merken zoals Samsung, LG en Panasonic hebben allemaal een eigen smart-tv-systeem. Artikelen binnen Koopadvies Alle artikelen. Geen garanties Fabrikanten pronken graag met hun slimme tv's, maar je krijgt geen garantie op de apps.

Frequentie: Hz en meer. Wanneer deze beschikbaar is, zal deze eerst moeten worden bijgewerkt. Ja Nee Geef ons uw feedback over deze veelgestelde vraag.

Gerelateerde artikelen:. Wat is ultra-hd-tv 4K. Laat je daarom bij de aankoop van een smart-tv niet leiden door de apps.

Geen garanties

Elk tv-merk anders De grote tv-merken zoals Samsung, LG en Panasonic hebben allemaal een eigen smart-tv-systeem. Klik hier voor handleidingen, software en meer voor deze TV. Een extra bevestiging over het inloggen zal te zien zijn in de web browser op de telefoon of laptop.

Inloggen Word lid. De verschillen tussen smart-tv's Voorkom een miskoop Met onze test zie je in één oogopslag welke tv's goed zijn.

Test televisies De beste Alle testresultaten Eerste indruk nieuwste producten. De verschillen tussen smart-tv's Voorkom philips smart tv apps installeren miskoop Met onze test zie je in n oogopslag welke tv's goed zijn. Merken Een goed merk televisie. Daarom word het aanbevolen om deze te gebruiken om toegang te krijgen tot alle opties die de Google Play Store biedt.

Altijd tot uw dienst. Onze bevindingen zijn een momentopname van oktober-november Elk tv-merk anders Geen garanties Overzicht van merken en apps. Soms verdwijnen apps al van smart-tv's die nog maar een paar jaar oud zijn.

Weet jij het antwoord?

Dat wil zeggen: óf en hoelang apps blijven werken is onduidelijk. Note:  De pijltjes op de afstandsbediening zijn de manier waarop u hoort te navigeren door de Google Play Store. De beste televisie. Extra apps kunnen via de Google Play Store worden geïnstalleerd, welke beschikbaar is nadat deze is verbonden met een bestaande Google account.

Inloggen Word lid. De TV zal verbonden blijven met deze account totdat de gebruiker de verbinding handmatig verbreekt. Selecteer een app in de store en druk op de OK knop op de afstandsbediening van de TV.

 Ontdek ook...