Restaurant chinese muur den helder

07.07.2019
Auteur: Zoubida

Is dit uw vermelding? Locatie en contact. Overal vlogen er vieze vliegjes, niet echt hygiënisch

Het systeem met de briefjes om vers bereide gerechtjes te bestellen hadden we niet eerder gezien, maar werkt perfect. Maar dan niet voor mij. Het kon nog een kwartier langer duren. Zonde van mijn geld. Beetje jammer!

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Type reiziger. Bedank jacquelinek. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen. Zonde van mijn geld. Op 1 april hebben we bij De Chinese Muur gegeten.

Kan allemaal.

Bas van Uggelen. Is dit restaurant geschikt voor grote groepen? Helemaal geweldig! Deze zou rond Maar het eten was niet zoals het was. In het eten zat te veel vet.

  • Maakt niet uit of je afhaalt, laat bezorgen of lekker all you can eat hier gaat eten.
  • Beoordeeld op 28 september Prima menukaart, heerlijk gegeten. Heeft dit hotel een volledige bar?

Bekijk wat reizigers erover zeggen:. Die bezorger spreekt perfect Nederlands. Een aanrader. Mensen doe het niet. Dus als je in Den Helder bent is dit een aanrader. Zeer vriendelijke bediening, het eten smaakte voortreffelijk en alles zag er vers en netjes uit.

Informatie over Chinees Restaurant De Chinese Muur in Den helder

Marc 7 punten. Profiel Lid worden. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant? Bedank DVWW.

We komen af en toe in Den Helder en hebben inmiddels een aantal Chinese restaurants bezocht. Nederlands Ik kan zelfs zeggen dat ik de perfecte gebakken vis heb gegeten. Ook zeer geschikt voor grote groepen, pas geleden voor man een etentje geregeld bij de Restaurant chinese muur den helder muur iedereen was zeer tevreden.

Erg slecht, wees eerlijk.

Contactgegevens

Beoordeeld op 14 september via mobiele applicatie Grandioos. Deed geen moeite om te bellen dat het iets langer zou duren. Je kan beter naar Goldenbridge of nanking gaan, daar bedienen ze lekker eten. Alle restaurants in Den Helder weergeven.

  • Overal vlogen er vieze vliegjes, niet echt hygiënisch
  • Inloggen Lid worden.
  • Het eten was wel binnen de tijd bezorgd.
  • Duits 2.

Om. Bedank sandralEYL. Het leek wel een vreetschuur. Bekijk alle 4 hotels in de buurt Bekijk alle 72 restaurants in de buurt Bekijk alle 27 attracties in de buurt. Bas van Uggelen. Christiaan Tsao 48 punten. Restaurant maakt een schone indruk, vriendelijk personeel. Al met al, wij vonden het zonde van ons geld.

Beoordeeld op 2 oktober via mobiele applicatie Heel goed te doen. Plaats recensie. De Chinese Muur 6,8. Eten is okey..

Ik kan zelfs zeggen dat ik de perfecte gebakken vis heb gegeten. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Voor een ieder naar eigen smaak iets te laten bereiden.

 Ontdek ook...