Restaurant de klomp arnhem

26.09.2019
Auteur: Benne

Een echte aanrader en de kwaliteit en prijs verhouding ook erg goed. Direct naar. Goed eten voor een goede prijs!

We hebben hier heerlijk gegeten en de bediening was prima. Bedankt, tot snel. Datum van bezoek: december Zonder aarzelen bood gastvrouw Bettine aan de gast met de auto naar huis te brengen. Een volgende keer komt er absoluut niet! Het wachten meer dan waard, heerlijk.

Wij komen namelijk uit deze buurt. Belastingen en toeslagen zijn niet inbegrepen bij aanbiedingen. Niks mis mee. Dit werd ons ook verteld door de vriendelijke dame in de bediening. Verkocht: 4.

Contactgegevens

Datum van bezoek: juli Donderdagavond hapje gegeten bij de Klomp. Waardering van reizigers. Te veel verschillende bediening aan tafel. John O. Wel was het het wachten waard, het hoofdgerecht was echt super!

  • Adriana Borgers.
  • Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Beoordeeld op 17 juli Goed, niet bijzonder, leuk zitten na een middagje recreatieplas.

Herberg de Engel Europees restaurant. Hier zondag met z'n vieren gegeten. Dat is alles behalve klantvriendelijk. Vanavond met 2 volwassenen en 1 kind hier gegeten. Vrijdagavond bij de Klomp gegeten. Tonijnsteak was prima bereid, restaurant de klomp arnhem. Dit kwamen ze wel redelijk snel brengen.

Wie mogen we bedanken?

Wederom met een grote glimlach gadegeslagen. Ze vond het al druk namelijk. Locatie is modern, maar gezellig en netjes. Voor herhaling vatbaar!

Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog doe het zelf trap bekleden meer.

Kortom, prima, wat het meest overeenkwam met de 'eetervaring'. Zeer vriendelijk personeel. Omdat tijdens het eten tegen ons 1,5jaar oud zoontje werd gezegd dat ie niet nergens aan mocht restaurant de klomp arnhem omdat ze geen zin had om de ramen te wassen hebben we betaald en zijn snel weg gegaan. Prijzen redelijk. Wij werden deskundig en op onze wenken bediend dus voorkomend en vriendelijk personeel.

Wat is Social Deal

Restaurant De Steenen Tafel Biologisch restaurant. Kleine kaart doch voldoende variatie in voor-, hoofd-, en na-gerechten. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Gedeelten van deze pagina.

Frietjes waren lekker, wel teveel garnituren zonde.

Het voorgerecht was gerookte zalm met toast, goede bediening en een keurige service. De jongere dame in de bediening toont veel meer begrip en geeft aan wat ze met de feedback doet. Lucy punten! Kaart restaurant de klomp arnhem maar gepakt en werd voor dat we konden bestellen al weer weggehaald!!?, restaurant de klomp arnhem. Dat is alles behalve klantvriendelijk! Alleen de bediening stoort mij echter uitermate. Kortom, deze was goed van smaak en was een bord vol, and work on what you love hoe herken je een blaasontsteking bij mannen your spare time.

Restaurant De Smidse Restaurant. Info Alles bekijken. Wij zijn uiteindelijk helemaal doorgereden naar Arnhem en hebben daar heerlijk gegeten op een plek waar we ons zeker welkom voelden.

Openingstijden

Prima gegeten in een huiselijke ambiance. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Maja 48 punten.

Restaurants 32 Hotels 2 Wat te doen 5. De Woerd Restaurant. Die wilden we nu niet, maar kunnen we de volgende keer krijgen.

 Ontdek ook...