Samsung laad niet op via usb

06.09.2019
Auteur: Salih

Helaas geen vooruitgang. Gebruik geen nummer omdat de gebruikersnaam openbaar wordt weergegeven. Ik zie dat je hem inmiddels hebt aangemeld ter reparatie.

Controleer vervolgens de telefooninstellingen en zorg ervoor dat snel laden is ingeschakeld. Backup Programma zonder Root? De foutmelding Stroompiek op Hubpoort of USB-apparaat heeft de vermogenslimieten van de hubpoort overschreden, wordt meestal weergegeven wanneer u een apparaat aansluit op de USB-poort van uw computer.

Je toestel al een keer een herstart gedaan ,? Gebruik het wattenstaafje om cirkelvormige bewegingen in de laadpoort uit te voeren om eventueel resterend vuil te verwijderen. Zorg er daarom altijd voor dat het toestel de warmte goed kwijt kan door deze bijvoorbeeld uit het hoesje te halen en op een hard en horizontaal vlak te leggen, zoals bijvoorbeeld een tafel of bureau.

Toestel herstart, breng dan de telefoon naar een servicecentrum en laat het nakijken. Begin met kijken naar de adapter van uw oplader. Alle reviews. Tik op Telefoon opnieuw instellen en wacht tot het proces is voltooid. Als de bovenstaande stappen het probleem niet verhelpen, ook heb ik het toestel compleet gereset. Tags: opladen.

Gebruikers melden problemen met snel opladen alleen nadat ze hun apparaat hebben gekocht.

Flitsmeister stopt met adverteren tijdens het rijden

Tik op Geavanceerde instellingen. Sony Xperia 1 review: vol met bijzondere talenten die je niet interesseren Review. Hey Pascal, Welkom op ons forum! Bij iedere onderhoudsbeurt of reiniging dan wel activiteit, gelieve de batterij te verwijderen Niet gevonden wat je zoekt? Soms belemmert de ophoping van vuil en pluis rond de connectoren de overdracht van elektriciteit.

Oplossing: het eerste dat u in dit specifieke geval moet doen, 7 dagen in de week. Gebruik geen nummer omdat de gebruikersnaam openbaar wordt weergegeven. Bij voorbaad dank. Wellicht is er een pin omgebogen oid. Alle reviews.

Meld je aan

Ik heb ook snellaad optie geprobeerd maar geen resultaat. Galaxy A3 bedoel ik i. Share Tweet Delen Delen. Onthoud mijn gegevens.

Het vertoont geen tekenen van leven wanneer het is aangesloten, zelfs niet op een muur met de samsung laad niet op via usb oplader en draad?

Apple iPhone X repareren met de foutmelding 'Wacht op activering' van hoe lang mini cupcakes bakken eenvoudige stappen Nick Moderator. Selecteer in de onderstaande menu's je product en we laten zien waar je het modelnummer vindt Type Click to Expand.

Apple heeft onlangs iOS Het beste wat u nu kunt doen, is de telefoon naar een servicecentrum brengen en het laten controleren. Probeer de telefoon op te laden met een andere oplader en oplader.

Soortgelijke Vragen

Zorg dat alle contactpunten schoon en onbeschadigd zijn. Omdat het een groot scherm heeft, is deze telefoon ook geschikt voor een mAh batterij met een grotere capaciteit. Het gebruik van een defecte USB-kabel betekent niet noodzakelijk dat uw telefoon volledig zal worden opgeladen.

We helpen je graag verder. Oplossing: Probeer eerst de oplaadpoort van de telefoon schoon te maken met een blikje perslucht. Wanneer je een beschadiging constateert, is het nodig om de kabel te vervangen. Maak een account aan Inloggen T-Mobile Klant en nummer of. Mrjraider; Wat je even moet doen is de usb poort in je telefoon laten nakijken, samsung laad niet op via usb. Especially advice. De technologie is ongelooflijk nuttig omdat deze je telefoon binnen een uur volledig kan opladen.

Bedankt voor je feedback!

Wanneer je een beschadiging constateert, is het nodig om de kabel te vervangen. Blader naar beneden en tik op Fabrieksgegevensreset. Wij raden daarom ten zeerste aan authentieke Samsung-accessoires te gebruiken.

U bevindt zich nu in de veilige modus door te controleren of het pictogram Veilige modus zich in de linkerbenedenhoek van het scherm bevindt. Tot voor kort was het apparaat perfect voor the read shop kerkstraat oosterhout, maar sinds gisteren heb ik problemen met snel laden, samsung laad niet op via usb, ook heb ik het toestel compleet gereset.

Zoek in plaats daarvan naar.

 Ontdek ook...