Speeltuin met restaurant breda

14.07.2019
Auteur: Brayn

Bij de familie restaurants op onze site is een kinderstoel en een verschoonplek. Hier is het vooral in de lente en zomer goed toeven vanwege het mooie en ruime terras, en het speeltuintje voor de kids. Een leuke speurtocht in het Mastbos of schminken bijvoorbeeld.

Als je een keer zin hebt in iets anders, is dit een echte aanrader. Meer over De Zeven Heuveltjes ontdekken? En als ze uitgegeten zijn, kunnen ze zich uitleven in de kinderhoek. Ze roetsjen met de glijbaan naar beneden en ontdekken Puk's speelgrot. Eet smakelijk! De familie restaurants van deze lijst hebben naast lekker eten ook veel leuks voor kinderen en hun ouders. Keukens: Europees.

Datum van bezoek: augustus Het restaurant met speeltuin is kindvriendelijk. De gerechten waren met verse producten klaargemaakt en de porties waren voldoende groot we waren met goede eters! Bedank megabun. We waren hier op uitnodiging, speeltuin met restaurant breda. Bezit of beheert nesim vs anouar live deze gelegenheid.

Door met jullie mee te denken zorgen we ervoor dat jullie grote dag precies naar wens verloopt.

Wie zijn wij? Uitjes Kindvriendelijke lunch restaurants in de regio Breda. Uit eten met de kinderen in het centrum van Breda!
  • Pasta Kantine Uit eten met de kinderen in het centrum van Breda!
  • Natuurlijk zijn de kinderen ook welkom.

Feesten, Vergaderen, Eten, Trouwen,

Hier kunnen ze fijn binnen klimmen en klauteren. Kan jij hem vinden? Voor de kinderen is er een aangepast kindermenu. Elke woensdag- en vrijdagmiddag vanaf 12 uur kun je bij ons terecht voor een reuzeleuk partijtje. Jan en Alleman Zin in een lekker kopje koffie met een huisgemaakt taartje? Natuurlijk zijn de kinderen ook welkom.

  • Uitstekend restaurant voor een aantrekkelijke prijs. Waardering van reizigers.
  • Eten is prijzig en niet bijzonder soms zelfs kwalitatief niet voldoende. Klik hier voor meer informatie of om je instellingen te beheren.

Ook is er een heerlijk terras en een fantastische speeltuin buiten. Voor de kinderen is er een aangepast kindermenu. Wie bakt de lekkerste zandtaartjes deze zomer. Meer over JanenAlleman ontdekken. Goed en gezellig eten.

Elke woensdag- en vrijdagmiddag vanaf 12 uur kun je bij ons terecht voor een reuzeleuk partijtje. Hoe klein of groot jullie gezelschap ook is, voor elk feest hebben wij een passende oplossing. Stel Marleen een vraag over De Peer.

Familierestaurant met terras en speeltuin  Recreatiepark Ponderosa heeft een mooi restaurant met heerlijk terras waar je in het weekend We waren er voor een afscheidsdiner van een bestuurslid. Janstraat in hartje Alle restaurants in Breda De hoogste notering van heel Noord Brabant, speeltuin met restaurant breda. Galderseweg 27   Kleijne Koffie drinken met de kleine, wie wil dat nou niet.

Een heerlijk pannenkoeken restaurant met grote speeltuin nabij Breda

Eet smakelijk! Zo is er buiten een achte adventure speeltuin en binnen in de overdekte hal kunnen jullie de 18 holes van de adventure golfbaan spelen.

Bij Go-Kids vind je leuke en gezellige familie restaurants waar kinderen extra welkom zijn. Dan ben je bij PuiCk aan het goede adres. Kinderen kunnen fantastisch spelen bij de Koeckers.

Geschikt voor mooi weer. Bekijk hier het complete overzicht van kindvriendelijke restaurants in de regio Breda, speeltuin met restaurant breda. Zo komt het meel van de pannenkoeken van de Molen uit Ulvenhout. Dennenlucht heeft een heerlijk terras en super speeltuin voor sauna drome putten acties. Zo hoeven jullie alleen maar te genieten, en wij zorgen voor de rest.

Beoordeling van De Peer. JanenAlleman Foto: Facebookpagina van JanenAlleman Bij JanenAlleman kun je terecht voor een lekker kopje koffie met speeltuin met restaurant breda huisgemaakt stukje taart of een heerlijke lunch.

Oncle Jean

Café Oncle Jean cafés. Het is een niet groot restaurant met een kaart met ruime keuze. Eetcafé d'n BrooyEetcafé d'n Brooy  heeft een heerlijke speeltuin met grote trampoline.

Jongvolwassenen met een verstandelijke beperking staan hier elke dag vol enthousiasme voor je klaar. Natuurlijk is er ook een kinderkaart. Dit is gratis voor alle kinderen.

 Ontdek ook...