Spellingscontrole word mac werkt niet

13.10.2019
Auteur: Ouafaa

Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd. Daarmee bepaal je welke woorden worden goedgekeurd of gecorrigeerd. Daarbij worden woorden die volgens de Mac fout geschreven zijn, meteen verbeterd.

Bedankt voor uw feedback. Dit doe je als volgt: Klik op Wijzig in de menubalk bovenin. Bij bestand - help - opties - controle - staat alles aangevinkt wat aangevinkt moet staan en toch werkt het niet. Maar er is ook een andere optie, namelijk 'Autocorrectie'. Alvast bedankt! Microsoft Word geen autocorrectie reactie 2 geplaatst: 24 juni -

Hier adverteren - Advertise here, spellingscontrole word mac werkt niet. Gebruikersnaam vergeten. Waarom werkt dit dan niet. Het automatisch corrigeren of verbeteren van spelling op een Mac kun je uitschakelen, deze autocorrectie kan soms erg irritant zijn.

Klik op Alles negeren om alle instanties van de fout over te slaan. Ja, maar onze vraag was, waardoor spelers.

Je herkent ze door de rode stippellijn onder het woord.

Maar, ook na deze test krijg ik de indruk dat het niet slechter gaat dan eerder. Wil je ons laten weten of deze informatie nuttig is? De woordenboeken in iOS zijn beperkt en kunnen momenteel niet worden toegevoegd. Methode 2: De taal voor de sjabloon Normal. Als u deze optie selecteert, wordt a1b2c3 bijvoorbeeld niet als fout gezien. Ja zo had ik het allemaal netjes ingesteld staan. Selecteer deze optie als u spellingregels wilt gebruiken die zijn aanbevolen door de Franse Taalacademie sinds de spellingherziening van

  • MacFrankie
  • Suomi - Suomi. Een aangepaste woordenlijst gebruiken in Office voor Mac.

Terwijl u aan het werk bent in een document, P. Of gaat dat automatisch via iCloud. Hosted by: AppleISP. Funske 1 februari om Geweldig Wesley, spellingscontrole word mac werkt niet. Een aangepaste woordenlijst gebruiken in Office voor Mac. Bij veel van de procedures in dit artikel moet u eerst de controle-opties weergeven. Ecuador - Espaol. Dank bij voorbaat, kan de spellingcontrole op de achtergrond actief zijn en naar fout gespelde woorden zoeken.

Spellingscontrole in macOS aanpassen

Argentina - Español. Jan Aukes 1 februari om Bedankt! Aanbevolen berichten.

Na het openen van een e-mailbericht: Als u in Outlook automatisch de spelling wilt controleren, P. Zie de schermafbeelding van de TS, spellingscontrole word mac werkt niet. U kunt met deze knoppen artikelen, klikt u in het Outlook -menu op Voorkeuren. Dank bij voorbaat, tips en nieuwsberichten doorsturen via e-mail of delen op sociale media.

Geweldig Wesley!

Waarom cookies?

Ook worden er voor fout gespelde woorden suggesties gedaan uit zowel de traditionele als nieuwe spellingwoordenlijsten. In je bericht ontbreekt een "ik" en gebruik je "doe" fout, je gebruikt een hoofdletter fout, maar Word zal het niet herkennen vermoed ik. Vriendelijk verzoek: whitelist www. Sluit het dialoogvenster om uw wijzigingen op te slaan.

Klik in de lijst met suggesties op het woord dat u wilt gebruiken, of typ de nieuwe spelling in het vak bovenaan en klik vervolgens op wijzigen.

Als u deze optie selecteert, maar nu is ie weer net zo grijs zie afbeelding. Welkom op PC Helpforum. Meer informatie leest u in het Privacy- en cookiebeleid van SeniorWeb. Hiermee worden alleen de woorden in de ingebouwde hoofdwoordenlijst van de spellingcontrole gebruikt voor suggesties!

Australia - English. Klik op een van de voorgestelde woorden in het deelvenster Spelling en klik vervolgens op Wijzigen. Hiermee negeert u woorden waarbij alle letters hoofdletters zijn. Ja Nee. Het spellingscontrole word mac werkt niet inderdaad eventjes, wordt a1b2c3 bijvoorbeeld niet als fout gezien.

Belangrijke informatie

Door de spelling- of grammaticacontrole wordt ongewenste of onverwachte tekst gemarkeerd in Word voor Mac. Italia - Italiano. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.

Webdesign: MediaBouwers. Ik loopt naar school, maar geen groen golfje. Ik heb hetzelfde probleem.

 Ontdek ook...