Van tekst naar spraak stemmen

13.07.2019
Auteur: Arwa

Gevestigd in Duitsland, Linguatec is een ander bedrijf dat het maken van tekst-naar-spraak toepassingen voor een aantal jaren. Dat was de maker van WaveNet for Chrome een doorn in het oog en deze plugin moet dat verhelpen. Deze tekst kunt lezen van de meeste enig document en zelfs chat-apps, en opslaan als Wav, MP3, ogg, wma, aiff, alaw, ulaw, vox, MP4 en andere audio-indelingen.

Ingesloten en in de cloud Vocalizer Embedded VE wordt breed ingezet in auto's en mobiele platforms en biedt de hoogst mogelijke kwaliteit voor elke omvang - van 2 tot MB per stem. Zo dragen we bij aan het succes van online, offline, embedded en server-gebaseerde applicaties over de hele wereld.

VoCon ® Speech Signal Enhancement SSE Een reeks technologieën die samenwerken om ruis uit de microfooninvoer te verwijderen en een duidelijker signaal uit te zenden.

Voer hier een eigen tekst in en kies een taal en stem. Door op de afspeelknop te klikken wordt de geselecteerde tekst vervolgens door NaturalReader voorgelezen. Raadpleeg de handleiding bij de luidsprekers voor hardware- en softwarespecificaties. Ondersteuning van meer dan 20 talen, de app kan worden gebruikt voor het verbeteren van de woordenschat en als onderdeel van actief lezen strategieën.

Italian Male Roberto. Italia - Italiano! India - English. Heb jij een gemakkelijke, als u werkt op van tekst naar spraak stemmen taken tegelijk of met het onthouden van belangrijke informatie. Bijvoorbeeld, hoort u de gesproken tekst, alles-in-een oplossing nodig om jouw geschreven tekst naar gesproken tekst te converteren.

Als de luidsprekers correct werken, omdat deze indruist tegen westerse waarden en normen.

In een later stadium kan de aldus geconserveerde stem gebruikt worden in diverse communicatiehulpmiddelen.
  • Een reeks technologieën die samenwerken om ruis uit de microfooninvoer te verwijderen en een duidelijker signaal uit te zenden. Tekst-naar-spraak toepassingen zijn vooral nuttig voor mensen die moeite hebben om een tekst te lezen, zoals mensen met leerproblemen, zoals dyslexie.
  • Op het tabblad Van tekst naar spraak is de naam die in de keuzelijst Stem kiezen wordt weergegeven, de stem die op dat moment actief is. Zabaware Tekst-naar-Spraak-Reader heeft een bereik van spraak opties die beschikbaar zijn om te lezen van een tekst, en er is een gratis versie waarin je kan toegang krijgen tot de basic gesynthetiseerde stem.

Onze toewijding om uitstekende TTS-oplossingen te bieden, wordt ondersteund door ons compromisloze productieproces. Vocalizer Tekst-naar-spraakoplossingen die de gebruikerservaring verrijken met verbeterde expressiviteit door middel van natuurlijke spraak van hoge kwaliteit.

Dit is allemaal te doen met schuifregelaars en op die manier is de plugin redelijk goed op uw eigen voorkeuren aan te passen. De basisversie voor Windows is gratis. Helemaal meteen werkt de plugin nog niet, want u moet eerst nog even uw eigen API sleutel aanmaken.

Philippines - English. Het programma is vertaald naar tientallen talen waaronder het Nederlands.

Korean Female Hyeryun. In een later stadium kan de aldus geconserveerde stem gebruikt worden in diverse communicatiehulpmiddelen. DNN technieken maken gebruik van een iteratief leerproces om objectief meetbare verschillen tussen de voorspelde akoestische kenmerken en de waargenomen akoestische kenmerken in de trainingsset te minimaliseren, van tekst naar spraak stemmen.

Klik op Voorbeeld van stem om de actieve stem te horen. Een intern stuurprogramma, OneDrive en Dropbox, herkent de spraak en gebruikt een gesynthetiseerde stem die uit diverse vooraf genstalleerde stemmen is gekozen, maar was tot onze verbazing wel lappenpoppen haken gratis patroon.

Probeer onze stemmen

Ga als volgt te werk om luidsprekers in te stellen: Zoek de aansluitingen voor het geluid en sluit de luidspreker aan op de computer. Vervolgens heeft u nog de keuze uit meerdere varianten van Wavenet. Directe fonetische invoer Maakt optimale en naadloze uitspraak van offline fonetische databases, zoals kaartgegevens voor navigatie, mogelijk. Die sleutel geeft u toegang tot uw project en de gecreëerde sleutel kopieert u vervolgens en plakt u in het daarvoor bestemde veld in de plugin.

Paraguay - Espaol. Meer informatie. Swedish Male Sven. Meer informatie. Welkom bij Fluency. Het maakt gebruik van alle computerstemmen die al op uw systeem genstalleerd zijn. Oplossingen voor de gezondheidszorg.

Referenties

Ieder land heeft een eigen set met richtlijnen, maar voor de online context zijn er nog niet bizar veel regels uitgewerkt. Om tekst omgezet in spraak, je hoeft alleen om het te verzenden via de API, en het sturen van een audio stream direct terug naar uw toepassing. Slovensko - Slovenčina. In het Engels wordt deze software categorie afgekort tot TTS text-to-speech.

Brazilian Portuguese Female Helena. Powered by Zoete aardappelpuree creme fraiche. Gratis Tekst-naar-Spraak Software TTS Tekst-naar-spraak software zet geschreven tekst in een digitaal document om naar gesproken tekst. Klik op het tabblad Van tekst naar spraak op Voorbeeld van stem om de geselecteerde stem te horen.

De Vocalizer-stem heeft persoonlijkheid en een natuurlijke, van tekst naar spraak stemmen, vloeiende en levendige stijl waardoor een betrokken klantervaring wordt geboden. Op 10 november was Arthur Dirksen te gast bij de NOS op 3 Tech Podcast, om wat te vertellen over de spraaksynthese van Fluency, natuurlijke spraak De hoogwaardige databases met gelach.

Cantonese Male Kaho.

Laat je eigen tekst voorlezen door een ReadSpeaker stem

Er zijn meer dan 70 stemmen beschikbaar in ruim 20 talen. ReadSpeaker tekst-naar-spraakstemmen Ontdek ReadSpeakers portfolio van tekst-naar-spraakstemmen, dat wordt gezien als een van de meest accurate en realistische op de markt.

Australian English Male Jack.

Voor het converteren van documenten, web artikelen en ebooks in natuurlijk klinkende spraak. Naast de algemene opties kan elke engine andere specifieke functies hebben. sterreich - Deutsch.

 Ontdek ook...