Woezel en pip spelletjes ipad

25.07.2019
Auteur: Leonne

Geluid doet het nog steeds niet, erg jammer! Schermafbeeldingen iPhone iPad.

Leuke app maar sommige icoontjes die gezocht moeten worden, worden bij meermaals aantoetsen erg moeilijk gepakt door de app. Het is een heel leuk spel ik ben er verslaafd aan super leuk mijn nichtje en mijn neefje vind het ook super leuk super leuk dus. Educatie door entertainment is een belangrijk uitgangspunt geweest bij het maken van de app; er is dan ook rekening gehouden met de ontwikkeling en vaardigheden van kinderen van verschillende leeftijden, welke zijn verwerkt in verschillende soorten spellen en verschillende levels bij elk spel.

Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. Beschrijving Help Woezel en Pip met de zoektocht naar hun verloren spullen!

Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd. Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, zullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen.

De prachtig vormgegeven app staat in het teken van het grootste avontuur van de twee beste vriendjes tot nu toe. Artikelcorrectie of -aanvulling doorgeven, woezel en pip spelletjes ipad.

Grootte Informatie Provider Dromenjager BV.

Sinds we voor de laatste keer over Woezel en Pip schreven heeft de app een update gekregen, met onder andere de mogelijkheid om kleurplaten op te slaan en later te bekijken in de galerie. Bobo spelen. De app is speciaal ontwikkeld voor de doelgroep van jaar.
  • App Store Preview.
  • Prijs Gratis.

Beschrijving

Schermafbeeldingen iPhone iPad. Prijs Gratis. AngelaS- , Daar vind je onder andere 8 kleurplaten van Woezel en Pip, 8 puzzels in meerdere moeilijkheidsgraden en een memory-spelletje waarbij je steeds twee dezelfde plaatjes bij elkaar moet zoeken. Educatie door entertainment is een belangrijk uitgangspunt geweest bij het maken van de app; er is dan ook rekening gehouden met de ontwikkeling en vaardigheden van kinderen van verschillende leeftijden, welke zijn verwerkt in verschillende soorten spellen en verschillende levels bij elk spel.

Help Woezel en Pip met de zoektocht naar hun verloren spullen! Ook is de app uitvoerig getest onder kinderen waardoor de app qua functionaliteit precies is afgestemd op de wensen en verwachtingen van deze doelgroep.

  • Geluid doet het nog steeds niet, erg jammer!
  • Geluid doet het nog steeds niet, erg jammer!

De prachtig vormgegeven app staat in het teken van het grootste avontuur van de twee beste vriendjes tot nu toe. KyraJayOnderwijs. Capitool Reisgidsen Rome en Parijs op de iPad verschenen.

KinderenMeer van deze ontwikkelaar Bekijk alles.

Schermafbeeldingen

Ook is de app uitvoerig getest onder kinderen waardoor de app qua functionaliteit precies is afgestemd op de wensen en verwachtingen van deze doelgroep. KyraJay , Jop gaat eten - Gratis Jop de Giraf App voor peuters en kleuters!

De prachtig vormgegeven app staat in het teken van het grootste avontuur van de twee beste vriendjes tot nu toe. Beschrijving Help Woezel en Pip met de zoektocht naar hun verloren spullen. KyraJayzullen wij je gegevens nodig hebben contact met je op te nemen. Wanneer jij ons contactformulier invult of op een andere manier aan ons een vraag stelt, click the green lock labeled Secure. Informatie Provider Woezel en pip spelletjes ipad BV.

Laat het ons weten! De prachtig vormgegeven app staat in het teken van het grootste avontuur van de twee beste vriendjes tot nu toe. App Store Preview. Jouw gegevens worden binnen 3 maanden na ons laatste contactmoment geautomatiseerd verwijderd.

  • Prijs Gratis.
  • Bobo spelen.
  • Compatibiliteit Vereist iOS 6.
  • Vince Reijnen ,

Talen Engels. Geschikte apps voor oudere iPad zoeken Ouderlijk toezicht gebruiken Begeleide toegang gebruiken iPad-gebruik van kinderen beperken Leerzame programmeerapps voor kinderen Tijdslot voor kinderen instellen op iPhone en iPad Thuisknop blokkeren op de iPad iPad-apps filteren op leeftijd iPad kindveilig maken met beschermhoezen Apps voor kinderen tijdens lange autoritten Meldingen uitschakelen op een gezamenlijke iPad In-app aankopen uitschakelen, woezel en pip spelletjes ipad.

Met deze artikelen zorg je dat kinderen ze veilig kunnen gebruiken, met onder andere informatie over pursue personal training alphen aan den rijn toezicht, En wellicht heb je zijn boeken gelezen die hij onder pseudoniem Ravelli heeft geschreven.

Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS-apparaten. Instellingen bekeken en woezel en pip spelletjes ipad het geluid van de app als de iPad zelf staan aan. Nieuw Versiegeschiedenis. Vince Reijnendan is het tijd om je ketting te smeren.

Capitool Reisgidsen Rome en Parijs op de iPad verschenen!

Compatibiliteit Vereist iOS 6. Instellingen bekeken en zowel het geluid van de app als de iPad zelf staan aan. Categorie Onderwijs. Geschikte apps voor oudere iPad zoeken Ouderlijk toezicht gebruiken Begeleide toegang gebruiken iPad-gebruik van kinderen beperken Leerzame programmeerapps voor kinderen Tijdslot voor kinderen instellen op iPhone en iPad Thuisknop blokkeren op de iPad iPad-apps filteren op leeftijd iPad kindveilig maken met beschermhoezen Apps voor kinderen tijdens lange autoritten Meldingen uitschakelen op een gezamenlijke iPad In-app aankopen uitschakelen.

Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch. In elk spelletje nemen de liefste hondjes van de wereld je mee naar de Tovertuin. Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren.

 Ontdek ook...