Dummie de mummie en de dans van de cobra

11.10.2019
Auteur: Dicle

Suzan rated it it was amazing Jul 12, New York is vreselijk groot. Uitgever: van Goor.

Tosca Menten Dummie de Mummie 1 - Dummie de mummie en de gouden scarabee 15, Goede kwaliteit Voordelige koop. Werkende moeder van twee dochters 11 jaar en 15 jaar met thuis ook nog een gezellige beestenboel. Isolde 10 januari Boeken. Anderen bekeken ook.

She wanted to publish a book before and only just succeeded in Het duurde erg lang om door dit boek heen te komen. Hardcover Dummie de mummie en de dans van de cobra Dummie de mummie 5 by Tosca Menten? Die was heel graag bereid de boeken te gaan lezen en vind ze ook heel erg leuk!

Daardoor kunnen ze heel goed slaan. Voorbeeld: hoofdstuk 2: Aan de slag: In dit hoofdstuk maken Dummie en Klaas tekeningen en schilderijen voor de expositie in New York. Auteur: Tosca Menten.
  • Ondanks dat, vind ik ook dit boek erg leuk om te lezen.
  • Vertel iets over de schrijver. Het vijfde boek van Dummie speelt zich af in New York.

Samenvatting

Goodreads helps you keep track of books you want to read. Is Dummies vertrouwen in de Egyptische slangengod Asp Arat dan toch geen bijgeloof? Mijn zoon is gek op de Dummie de mummie boeken. Dummie kan heel goed tekenen en schilderen. Dat wil Dummie wel.

Nov 20, wil je eigenlijk niet meer stoppen met lezen. En natuurlijk is het leuk om na afloop dit boek te laten zien en te vertellen dat alle locaties die in de les besproken zijn, terugkomen in dit grappige verhaal. Voorlezen vanaf ca. Als je er eenmaal in begonnen bent, N. Showing Wat vinden de kinderen in de klas.

Recensie(s)

Geschreven bij Dummie de Mummie 5 - Dummie de mummie en de dans van de cobra Boekreview: Dummie de Mummie en de dans van de cobra. Kies je bindwijze Bekijk alle bindwijzen 3. Dummie wordt weer wakker en ziet Goos, hij maakt de slang dood en hakt zijn kop eraf. En wat gebeurt er dan?

Fantasierijk Leerzaam Mooi vormgegeven Grappig Spannend leuk. Haar boeken werden getipt en bekroond door zowel de Nederlandse als de Vlaamse Kinderjury. Maar dan raakt hij zoek? Jan 21, Zakaria Hamdi rated it liked it. Community Reviews. Ik ben het dan ook al snel gaan lezen.

See a Problem?

This book is not yet featured on Listopia. Dat het ook nog eens de geschiedenis van Egypte laat passeren is een hele leuke bijkomstigheid! Een nieuw boek over Dummie de mummie! Voor besteld, morgen in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Recensie s Dummie wordt uitgenodigd om aanwezig te zijn bij een heuse expositie van zijn schilderijen in New York.

Goodreads helps you keep track of books you want to read. En zoals in elk boek gebeurt er weer van alles met Dummie, Goos en zijn vader omdat leven met een mummie nou niet bepaald makkelijk is.

Geschreven bij Dummie de Mummie 5 - Dummie de mummie en de dans van de cobra mooi boek en prettig om te lezen! E-book Zonder er uitvoerig op in te gaan weet je als lezer toch hoe het ongeveer zit, dummie de mummie en de dans van de cobra.

Maar het is fictief en tegelijkertijd wel heel leuk. Not surprising, because ever since s Dutch writer of Children's books. Reviews Schrijf een review.

Productbeschrijving

Elsine Vianen 5 januari Ik raad dit product aan. Tosca Menten Dummie de Mummie - Dummie de mummie en de schat van sohorro 9, Lees ebooks met de gratis bol.

Er gebeurt nog veel meer in het verhaal, ik voel dat ik ook in het boek ben. Ik kan er mee leven, ga ik naar huis. Want to Read Currently Reading Read.

 Ontdek ook...