Help ik ben mijn telefoon kwijt

11.10.2019
Auteur: Engelien

Hoe vind je je smartphone als je deze kwijt bent? Zo weet je zeker dat jouw gegevens veilig zijn.

Zou u mijn kunnen helpen mijn mobiel terug te vinden of, tenminste, te traceren en blokkeren? Ga naar het gedeelte 'Beveiliging' en selecteer Een kwijtgeraakte of gestolen telefoon zoeken. Samsung Galaxy A10 Met abonnement los toestel. Lees ook: 4 tips voor meer ruimte op je iPhone en iPad. Uw kwijtgeraakte telefoon of computer vinden, vergrendelen of wissen Als u uw telefoon, tablet of laptop kwijtraakt of als deze wordt gestolen, volgt u de onderstaande stappen om uw apparaat te vinden en te beveiligen.

Je kunt ook een sms sturen naar je eigen telefoon en dan zullen de GPS-coördinaten naar je worden gemaild. Stap 2: Het wachtwoord van uw Google-account wijzigen Het wachtwoord van uw Google-account is hetzelfde als uw wachtwoord voor Chrome en andere Google-producten, zoals Gmail en YouTube.

Je hebt teveel zenders gekozen. Heb je langer dan vijf minuten nodig. Log in met het Google-account dat gekoppeld is aan de kwijtgeraakte smartphone.

Relevante links Zorgen dat u klaar bent om een kwijtgeraakt Android-apparaat te zoeken Een kwijtgeraakt Android-apparaat zoeken, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben.

Over dit artikel wikiHow is een wiki, vergrendelen of wissen.

Lookout app Bovenstaande uitleg is uitgegaan van het met ieder Android-toestel standaard meegeleverde Android Apparaatbeheer als een handige en gemakkelijke manier om je zoekgeraakte of verloren smartphone snel te lokaliseren. Een dunne telefoon verdwijnt namelijk heel eenvoudig onder een stapel papieren. Motorola Moto G7 Plus Met abonnement los toestel.

Android Apparaatbeheer instellen

Maak duidelijk dat eventuele kosten voor jouw rekening zijn. Deze functionaliteit is standaard actief, maar het kan geen kwaad dit eens te controleren. Uw kwijtgeraakte telefoon of computer vinden, vergrendelen of wissen Als u uw telefoon, tablet of laptop kwijtraakt of als deze wordt gestolen, volgt u de onderstaande stappen om uw apparaat te vinden en te beveiligen.

Vorige Tip: voorkom dat app-icoontjes direct op je homescreen verschijnen. Het heet Android Apparaatbeheer en is terug te vinden op ieder Android-toestel. Deze lijst bevat alleen wachtwoorden die zijn opgeslagen in uw account, niet op uw kwijtgeraakte apparaat.

  • Zodra je device gelokaliseerd is, zie je een plattegrond met een blauwe cirkel waarbinnen je mobiele telefoon zich bevindt. Dan kun je daar nog prima mee verdienen.
  • De dief kan er dan helemaal niets meer mee.

In geval van diefstal is het een goed idee de telefoon te vergrendelen via iCloud of Android-Apparaatbeheer. Dit gebeurt veelal automatisch, help ik ben mijn telefoon kwijt, maar je kunt het controleren door naar de app Google Instellingen te gaan en vervolgens Beveiliging te selecteren.

Er zijn nog genoeg eerlijke mensen in de wereld die je graag je telefoon teruggeven. Samsung Galaxy S9 Met abonnement los toestel. Ook word je er nogmaals op gewezen dat hierna Apparaatbeheer niet meer werkt en dat er na de opdracht om je telefoon te wissen er no way back meer is.

Je telefoon koppelen aan je Google-account

Nokia 8. Huawei P Smart Plus Met abonnement los toestel. Via Apparaatbeheer zie je dat je telefoon zich inmiddels ergens in het buitenland bevindt. Welkom op Telefoon Terugvinden.

Tip: Controleer uw accounts op fraude Houd uw creditcardafschriften in de gaten en meld eventuele juridische gevolgen van dementie aankopen aan uw creditcardmaatschappij.

Helpcentrum Aankondigingen. Log in op uw Google-account, help ik ben mijn telefoon kwijt. Maar het is belangrijk dat je beseft dat het maar een telefoon is en dat het leven gewoon doorgaat zonder de telefoon. Probeer om te onthouden dat je je telefoon op een veiligere plek bewaart als je je telefoon eenmaal hebt teruggevonden. Meer informatie over het instellen van een sterk wachtwoord.

Friends-acteur Matthew Perry aan lager wal: geen huis, geen baan, wel een alcoholprobleem

Verloren telefoons worden vaak afgegeven bij de politie. Dan is het niet mogelijk om je smartphone of tablet via deze manier terug te vinden. Alvast bedankt. Android traceren Via Android Apparaatbeheer, een optie die je vindt in de app Google Instellingen , kun je ook je Android-apparaat opsporen.

Waarschuwingen Het is natuurlijk heel frustrerend om je telefoon te verliezen.

Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Verder heb je voor een eventuele verzekering een bewijs van aangifte nodig.

Dan kun je ook de optie 'Geluid afspelen' aanklikken. Gerelateerde artikelen Google heeft deze week Android Apparaatbeheer gelanceerd, internetbankieren. Je hebt teveel zenders gekozen? Dat zijn je e-mailaccounts, een handige nieuwe service waarmee je zicht hebt op de laatste locatie van je smartphone, je smartphone, help ik ben mijn telefoon kwijt. Je smartphone lokaliseren via Android Apparaatbeheer Onvindbaar is 'ie, en verschijnt een lijst van beelden.

In de bus, de trein of in de taxi. Laat dit dan aan ons weten. Gerelateerde artikelen Google heeft deze week Android Apparaatbeheer gelanceerd, een handige nieuwe service waarmee je zicht hebt op de laatste locatie van je smartphone.

Dan is het verstandig te bellen met de klantenservice van de vervoerder. Heb je geen ander Android-apparaat om je verloren telefoon te traceren, dan kun je hier je apparaten beheren! Als je Find my iPhone gebruikt laat hij gewoon je geluid horen.

 Ontdek ook...