La famiglia harderwijk adres

31.08.2019
Auteur: Selim

Pizza's dus Ok maar niets bijzonders en vind ze echt te prijzig. Mis wel de typische Italiaanse gezelligheid.

Hotels in de buurt ». Erg lekker gegeten in een mooie omgeving. Keuken goed op dreef. Mis wel de typische Italiaanse gezelligheid. Famiie van den Bos. De organisatie was echt super.

Bezorgt dit restaurant eten. Redde niet eens alle broodjes ondanks zeer dun schrapen. Er is echt gemeend aandacht voor je? Keuken goed op dreef? Goede prijs.

Ja Nee Weet ik niet zeker. Hotel de Heerlickheijd van Ermelo. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien.

Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan? Kortom: best redelijk lekker, wel te duur. Vorige Volgende 1 2 3 4 5. Datum van bezoek: september Service Afhalen. Je komt binnen en het gevoel is lekker. De gerechten zijn op zich niet slecht maar ze zouden voor de prijs wel iets

  • La Famiglia, Harderwijk. Erg lekker gegeten in een mooie omgeving.
  • Datum van bezoek: april

Wel jammer dat de tiramisu een aanfluiting was,geen amaretto te harde lange vingers? Bediening is heel vriendelijk en snel. Zeker een aanrader voor een lekkere pizza of Plaats recensie, la famiglia harderwijk adres. En natuurlijk een schitterende locatie. Vol verwachting hier gaan eten ook omdat dit aangeraden was door anderen. We nemen altijd iets anders van de kaart en altijd zeggen we mmmm. Mis wel de typische Italiaanse gezelligheid.

Hoe was jouw ervaring?

Korhoenlaan 3, LM Harderwijk Nederland. De organisatie was echt super. Voor herhaling vatbaar!

Wat ons opviel: duur. Onze zoontje had in water gespeeld en was helemaal nat. En natuurlijk een schitterende locatie.

Redde niet eens alle broodjes ondanks zeer dun schrapen. Meer beoordelingen bekijken.

En download apps, games, muziek en films

Prijs gemiddeld. Keuze aan wijn beperkt en alleen de meest bekende gerechten op de kaart. We nemen altijd iets anders van de kaart en altijd zeggen we mmmm.

In de omgeving. Engels 5. Eten is van goede kwaliteit en leuk opgemaakt. Schrijf een beoordeling. Vandaag hier heerlijk gegeten! Datum van bezoek: september Is dit een Europees restaurant.

La Famiglia

Zeer klantvriendelijk ontvangen en het eten was van prima kwaliteit. Vanavond hier gegeten. Als er al gebakken spekjes in waren verwerkt was dit zo karig dat ze in de smaak niet meer terug waren te vinden. Ideaal restaurant om uit eten te gaan met kinderen.

Bedank MMVork. Hotel de Heerlickheijd van Ermelo. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer!

 Ontdek ook...