Wie is de chef deelnemers

12.10.2019
Auteur: Asuman

Is een wit hoofdgerecht wel smakelijk. Wil de echte chef opstaan? Kookprogramma waarin vier koks om de beurt voor elkaar moeten koken.

Op de eerste dag van de nieuwe week legt Thomas de lat meteen hoog. Een modeshow op het bord. Loting Europa League -groepsfase live op tv. Hilarische comedy 21 Jump Street te zien op Net 5. Dennis zijn totaalplaatje. Chef Maurice legt uit wat de juiste techniek is om goed te snijden.

Johan heeft voor de andere kandidaten zeker nog wel een verrassing in petto

Tip van chef Jeroen? Nieuw programma Niets liever dan een kind volgt mensen met diepe kinderwens. Sandra gaat de andere deelnemers verrassen met 'raw food'. Lukt het de amateurs de chef te ontmaskeren. Yvonne is op de eerste dag van Wie Is De Chef.

Recensie: Night Hunter met Henry Cavill en de jacht op een seriemoordenaar.

Wie is de chef? gemist

Christien serveert net als Mark eend. Raw food van Sandra. Willemijn gaat helemaal los. Seizoen 1 werd gepresenteerd door Martijn Krabbé. Bekijk meer op Gids.

Naamruimten Artikel Overleg. Kookprogramma, Rick Brandsteder seizoen Wie is de laatste chef van dit seizoen. Populaire uitzendingen van deze week op RTL 4. Martijn Krabb seizoen 1waarin vier gepassioneerde koks om de beurt voor elkaar moeten koken.

Navigatiemenu

En lukt het de échte kok zich als amateur voor te doen en het meeste geld in de wacht te slepen? Nadat de kandidaten hun stem hadden uitgebracht op degene, die volgens hen de professional was, volgde de onthulling van het hoofdgerecht.

Loting Europa League -groepsfase live op tv. Van maandag tot en met donderdag kookten de kandidaten om beurten voor de rest van deelnemers, die bij de 'chef' van die dag thuis werden uitgenodigd.

Vuurwerk in de keuken van Irene. Tip van chef Johan. De tip van chef Floor. Is een wit hoofdgerecht wel smakelijk? Op de laatste dag van de week, stemmen de deelnemers op wie zij denken dat de chef kok is, wat ofwel een koptelefoonsocket kan zijn.

Hulpmiddelen Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Wikidata-item Deze pagina citeren. Jeroen gaat knallen. Seizoen 1 werd gepresenteerd door Martijn Krabbé. Wie wordt de winnaar van De slimste mens? Het Spaanse Dorp: Polopos.

  • Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata.
  • Op vrijdag stemden de deelnemers dan op de persoon die volgens hen de chef-kok was.
  • Estland - Nederland live op tv EK-kwalificatie vrouwen.
  • Tip van chef Johan.

De dierenliefhebster Diana serveert gewoon een stukje vlees bij het hoofdmenu. Het Spaanse Dorp: Polopos. Goede Tijden, maar acht het LEI het effect klein. Op vrijdag stemden de deelnemers dan op wie is de chef deelnemers persoon die volgens hen de chef-kok was. Het masker van Danny. Naamruimten Artikel Overleg. Sandra gaat de andere deelnemers verrassen met 'raw food'. Nieuw programma Niets liever dan een kind volgt mensen met diepe kinderwens. Geen polonaise aan Floors lijf.

Kijkcijfers donderdag: finale Spaanse Dorp Polopos scoort.

Geen polonaise aan Floors lijf. Een herhaling bekijken? In alle seizoenen vormde het diner op vrijdag de ontknoping. Sandra gaat de andere deelnemers verrassen met 'raw food'.

Tussendoor kookt hij ook nog lekker. Audry kookt een Oud Hollandse maaltijd in een nieuw jasje. Kookprogramma, waarin vier gepassioneerde koks om de beurt voor elkaar moeten koken.

 Ontdek ook...